Zestaw głośnomówiący Skoda UHV

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marekkloss
    Classic
    • 2013
    • 2

Nie słuchajcie bzdur, że zmiana oleju na świeży może zaszkodzić. Polecam Castrol Syntrans Transaxle 75W-90 (dawniej TAF-X, mam go zalanego zmiana po ponad 300 tys. km, duża poprawa, potwierdzam stary nie przypominał oleju) oraz Motula Gear 300. 100 zł nie majątek można odżałować. Po pół roku dolałem 2 tubki LM MoS2. Przy okazji należy oczyścić korek spustowy. Spuszczenie to nie problem, gorzej z zalaniem, najlepiej mieć specjalną strzykawę, ale łebski człek coś wykombinuje. Cięgna jak i lewarek można przesmarować smarem, ja użyłem Wurtha HHS 2000.
    Pamiętajcie także o płynie hamulcowym- wysprzęglik.
  • szumiki
    Classic
    • 2011
    • 2

Witam, mam problem z zestawem głośnomówiącym skoda UHV. Zestaw jest zamontowany firmowo z uchwytem do telefonu.Obecnie chcę używać tego układu po blutooth'ie Z tego co się orientuje to jest zestaw pierwszej generacji. Mój problem jest w tym, że zasięg połączenia blutooth jest bardzo słaby i telefon bardzo często gubi połączenie, a do tego podczas rozmowy słychać jakby telefon gubił zasięg z zestawem. Czy ktoś może mi pomóc co trzeba sprawdzić?
    Pozdrawiam
    Mikolaj

Komentarz

Pracuję...